Ericsson Nikola Tesla i BH Telecom potpisali ugovor vrijedan 54 milijuna kuna

Bez autora
Mar 31 2010

Kompanija Ericsson Nikola Tesla i BH Telecom potpisali su danas u Sarajevu ugovor o uslugama podrške i održavanju cjelokupne mreže BH Telecoma, vrijedan 54 milijuna kuna. Ugovor su potpisali predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević i generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović. Ugovorom se pokriva razdoblje od dvije godine. Ugovor potvrđuje dugogodišnje partnerstvo kompanija Ericssona Nikole Tesle i BH Telecoma, kao i dobru suradnju na aktivnostima modernizacije telekomunikacija Bosne i Hercegovine, što je preduvjet za pružanje atraktivnih usluga korisnicima BH Telecoma. Potpisani ugovor daljnja je potvrda partnerskih odnosa dvije kompanije.

Ericsson Nikola Tesla i BH Telecom potpisali ugovor vrijedan 54 milijuna kunaKompanija Ericsson Nikola Tesla i BH Telecom potpisali su danas u Sarajevu ugovor o uslugama podrške i održavanju cjelokupne mreže BH Telecoma, vrijedan 54 milijuna kuna.

Ugovor su potpisali predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević i generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović.

Ugovorom se pokriva razdoblje od dvije godine, navodi se u priopćenju.

Ugovor potvrđuje dugogodišnje partnerstvo kompanija Ericssona Nikole Tesle i BH Telecoma, kao i dobru suradnju na aktivnostima modernizacije telekomunikacija Bosne i Hercegovine, što je preduvjet za pružanje atraktivnih usluga korisnicima BH Telecoma, rekao je Rešidbegović.

Kovačević je istaknula kako je potpisani ugovor daljnja potvrda partnerskih odnosa dvije kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik